Diensten

– Lichte huis en appartement schoonmaak.
– Uitgebreidere huis en appartement schoonmaak.
– Schoonmaak na renovatie of verhuizing.
– Desinfecteren
– Stoomreinigen
– en nog veel meer
Dream Clean Team

Standaard huis en appartement schoonmaak.

Voor lichte en gebruikelijke schoonmaakwerk zoals afstoffen,stofzuigen en moppen

Uitgebreidere huis en appartement schoonmaak.

Vette vingers op het glazen tafelblad? Vlekken op meubels? Hardnekkig vuil op de vloer? Als u kiest voor een uitgebreid pakket zullen wij alles in uw huis laten stralen en doen glanzen.

Dream Clean Team

Schoonmaak na renovatie of verhuizing.

Een verbouwing of renovatie is altijd een hele onderneming, de nieuwe keuken en de uitbouw is aangebouwd maar uw hele huis zit onder het bouwstof! Het stofvrijmaken is nog een hele klus en indien in de verkeerde volgorde moet je vaak nog hier en daar wat bijboenen. Gelukkig heeft Dream clean team de juiste materialen en know-how om uw woning weer stofvrij te maken zodat u weer kan genieten van uw thuis.
Schoonmaakbedrijf Castricum

Desinfecteren

Wilt u na een schoonmaakbeurt de contactpunten in uw huis grondig desinfecteren? Geen enkel probleem, na de schoonmaakbeurt zullen wij de deurknoppen, handvaten en andere contactpunten desinfecteren.

Stoomreinigen

De hoge temperatuur van stoom doodt 99,95% van de aanwezige bacteriën en je weekt zelfs de meest hardnekkig vuil mee los. Wij reinigen met een stoomreiniger dus hygiënischer dan met schoonmaakmiddel en het blijft ook nog eens langer schoon.
Schoonmaakbedrijf Beverwijk

Ramen binnen reinigen

Wilt u ook uw ramen binnen reinigen? Dream clean team reinigt al uw ramen binnenhuis en door de window-vac zult u ook geen vuil water op uw vloer of vensterbank krijgen..

Voegen reinigen

Tussen de voegen blijft zoals dat bekend is altijd wel vuil liggen, na verloop kan dat vuil gaan aankoeken en uithard of erger nog, in een vochtige omgeving gaan schimmelen. Dream clean team heeft het materieel om uw voegen te reinigen. Uw voegen zullen weer overduidelijk zichtbaar schoon worden.

Dream Clean Team

Iedere type vloer reinigen.

Heeft u een prachtige leistenen vloermaar uw dweil komt niet goed bij randjes? Heeft u een houten parket of een gezoette vloer waar u liever geen stofzuiger over wil vanwege de krassen? Alle schoonmaakmiddelen voor ieder type vloer kan Dream clean team aan! Van kalkhoudende natuursteen tot een pas gewaxte houten vloer, wij weten er raad mee.
Dream Clean Team

Zware kalkaanslag op sanitair verwijderen

Diverse middelen gekocht maar uw kraan blijft dof van de kalk? Dream clean team heeft de juiste middelen en machines om al uw kranen en douchekoppen weer te laten stralen.

Nare geurtjes verwijderen.

Last van hardnekkige geurtjes in de toilet, douche of keuken? Dit kan vaak het resultaat zijn van vuil wat op een plek zit waar lastig schoongemaakt kan worden, gelukkig kan Dream clean team doormiddel een arsenaal aan schoonmaakmiddelen en machines de geurtjes verwijderen.

Aanvullende diensten (oa koelkast of de afzuiger reinigen)

Zwaar aangekoekte vet in uw oven of afzuigkap? Stinkt uw koelkast om een kaasje die 2 weken onderin al vergeten ligt en moet deze binnen eens goed gereinigd worden? Wij zullen uw keukenapparatuur weer laten blinken. Omdat ieder huis anders is kom ik eerst bij u kijken wat uw wensen zijn. Een schoonmaak professional hoeft niet duur te zijn en kwaliteit moet bereikbaar zijn voor iedereen. De offerte opnemen is geheel vrijblijvend en uiteraard gratis.